michael kors Onderzoek op het gebied van in

Onderzoek op het gebied van internationale impotentie.

– Nick Marty in juni 2007 zijn overlijden op 24.Marty is de secretaris, dan de Verenigde Staten (AuA) Voorzitter van de vereniging.Hij is een goede man.

Marty, wat vreemd is, houdt van koekjes.Ik weet niet wanneer Marty begonnen de koekjes eten, of is het alleen om z ‘n interesse bij pretzels.Zonder twijfel, maar Marty wil koekjes.

De eerste keer dat ik Marty in 1986 te zien voor een lange tijd, toen ik sprak ik in de Case Western Reserve University uroloog.Marty is heel gelukkig, diplomatieke en direct.Ik weet het niet, Marty koekjes dan.Interview duurde een paar uur, mijn interventie beperken tot de activiteiten van alle koekjes op te eten.

Dit is in al mijn jaren van de bewoners, heb ik gemerkt dat Marty in de verschillende fasen van de pretzels genieten.Die momenten is onvoorspelbaar.Als een jonge, dat de inwoners van Urologie, ik heb niet de betekenis van de eigenschappen van de koekjes eten, Marty.

Als ik naar de Universiteit van 1992 Case Western Reserve voor de jonge leraar, ik zag onmiddellijk Marty koekjes gedrag en de vaststelling van een specifieke vereniging die koekjes tijd is het meest waarschijnlijk.- het wetenschappelijk onderzoek.

Pretzels in een deel van onze taal, een deel van onze cultuur.Marty heeft een zak koekjes in m ‘n kantoor, op regelmatige basis te delen en besproken, en de pretzel leidde voor de openhartige discussie veel unieke kans.Marty en ik over politieke, religieuze en de academische wereld.Ik weet van z ‘n jeugd, z’ n passie, z ‘n leven en z’ n missie.We hebben uren over academische en de voor – en nadelen.Marty houdt van academische, hij helpt me met mijn werk.Hij leerde me een goede papieren en wat een goede papieren nuances.Marty is echt michael kors toegewijd aan de wetenschappelijke missie.Mijn opmerking is, pretzels eten is beperkt, in het kantoor van de bezinning en discussie over de periode in de tijd.Pretzels eten is niet een willekeurige gebeurtenis, maar een doel, we academische taken complex.De koekjes zijn een hoofdgerecht naar veel plaatsen, niet in een open forum besproken.De pretzels zijn toestemming geven.

Marty is mijn AuA perceptie is zeer geïnteresseerd in de jaarlijkse vergaderingen en, op basis van urologie.Ik ben blij dat ik werd benoemd tot ere jonge arts van de Commissie.Ik ben blij om te horen dat ik een jonge arts.Ik denk dat de Commissie er in Marty graag op me.Hij kan alleen maar naar beneden in de hal naar mijn kantoor om mijn jonge urinewegen opvattingen.Hij zal moeten doen om een zak koekjes in een dialoog aan te gaan.

Bovendien herinnert me, Marty, wees voorzichtig eet pretzels en probeerde te zeggen.De dialoog is moeilijk als je koekjes.Je eet pretzels en praten.Gezoute etiquette.

Pretzels, met inbegrip van de dialoog op basis van de conferentie.Maar Marty is de secretaris, ik had aanbevolen, onder meer over het fundamenteel wetenschappelijk onderzoek.Hij wijst erop dat de conf michael kors erentie en de verwachte een uroloog.Hij heeft AuA – tijdens zijn zitting te veranderen op basis van, de kliniek.Marty is erg trots op deze prestatie.Hij laat z ‘n persoonlijke vergaderingen in ERE, Mark.

Ik denk dat een online – formaat AuA vergadering.Het is van mening dat de indiening door de meer geavanceerde uroloog Marty nooit op de d michael kors ia ‘s; niet een PowerPoint – presentatie; niet het gebruik van on line worden ingediend.Ik denk dat de Verenigde Staten nodig voor de ontwikkeling van geavanceerde uroloog, in het gebruik van online – en indiening van de nodige en de Verenigde Staten om zich aan te passen aan de nieuwe technologie langzaam van de Verenigde Staten zijn verstand verloren.Na een tijdje, veel koekjes, maar Marty eindelijk geluisterd.

Urologie ‘biscuit’ is een ander onderwerp.Het tijdschrift is achter de president van de Verenigde Staten, Marty, is hij van mening dat de redacteur, ben ik van mening dat het pr michael kors oces veel tijdschriften en online indiening door de indiening van doeltreffender dan.Marty, dat meer geavanceerde uroloog van het nooit leren hoe zij een lijnen op papier; – de evaluatie niet begrijpen, niet onder de loep als is het on line worden ingediend.Pond op de koekjes moeten onderzoeken dit.Gelukkig is het eens met deze veranderingen en de Verenigde Staten, Marty.

Marty dat tijdschrift is te groot en zwaar, ook niet als het verslag.Hij neemt niet weg dat de verkorting van het tijdschrift, een verslag over de situatie en de weigering is toegenomen.Hij liet z ‘n afdruk op het Urologie, trots zijn.

Marty naar mijn kantoor in april vorig jaar de Europese vereniging van urologie ik terug

Dit bericht was geplaatst op september 4, 2015 en getagd als . Markeer de permalink als favoriet.