michael kors Hoe te meten vanControleer

Hoe te meten van

Controleer je luchtvaartbeleid.In het kader van de verschillende luchtvaartmaatschappijen van de vereiste wijzigingen, dus zorg ervoor dat je de nieuwe raadpleging van informatie.Op 5 augustus 2011, United Airlines en American Airlines mag alleen op de zitplaatsen of in de bagage – bagage boven het hoofd.Tas niet meer dan 9, 22 14 cm of de meting van de 45 centimeter.Als je dragen, niet aan deze dimensie, de zakken te controleren.

Als je niet zeker bent van uw pakket van de lengte, breedte en hoogte, kunt u gebruik maken van de lineaire methode.De meting van de lengte van de lineaire formule voor de hoogte van de b michael kors reedte: + + + + + + +.De meeste van de websites van luch michael kors tvaartmaatschappijen te beperken.

Hoewel er een aantal luchtvaartmaatschappijen van de specifieke beperkingen van de bagage van de veranderingen op de eisen die, in het algemeen, vaak in overeenstemming is.De beperkingen inzake het dragen.

Voor het meten van de zak,

Voor het meten van de verpakking, zak.Met veel van de veranderingen in het beleid van de luchtvaartmaatschappijen, en de bagage.

Het meten van de luchtvaartmaatschappijen een koffer

Laat me meer zien.De richtlijn.1.Als de reis niet bekend met de woorden, het luchtvervoer is een verwarrend.

Hoe de voor de berekening van de omvang van de bagage

Als je gaat vliegen, en plannen om de tas, weet dat de grootte van de zak kan je redden.

De omvan michael kors g van het meten van de bagage

Op je op het vliegveld, weet michael kors je, voor de omvang van de bagage, havens of op het station zal een einde maken aan dit probleem.

De grootte van de bagage van United Airlines

American Airlines is de grootste Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen, voor alle passagiers voor vlucht comfortabel.Gezamenlijke

Als u in het vliegtuig reizen, kan je de bagage in de cabine in haar hoofd.

Dit bericht was geplaatst op september 4, 2015 en getagd als . Markeer de permalink als favoriet.