michael kors Hoe laat je eigenHou het m

Hoe laat je eigen

Hou het maar wil niet met zware metalen voorwerpen en de weddenschap?De kinderen houden van oude clown – zak… Maar denk je niet dat het “volwassen” genoeg voor je feestje?Waarom probeer je het niet in de zak van maïs gooien?Het is gemakkelijk, het meest int michael kors eressante ideeën, en de mensen van alle leeftijden.De lijst is heel eenvoudig:

Op het gebied van het spel

1.Een ten minste 10 meter breed, 45 meter van de regio ‘s.In deze regio ‘s zullen er twee achter de doos, vier dozen (zaak aan de kant gezet, en de lijn een) plaats in de doos voor de pitcher.

2.De pitcher doos met tape worden aangegeven of krijt op een hard oppervlak of – of teken, als in het gras.Elke doos is een 4 × 3 meter van de regio michael kors ‘s.

3.Ze gooien van 27 meter in de doos in 33 meter.Neem de doos met een halve centimeter 48×24 triplex.Het gat wordt “diameter van 6 en 9 en 12 uit de Top van het centrum” “van elke kant van de rand van het platform.

4.Elk platform, er is een 12 “is en de eerste vier”, het creëren van een hoek van 90°.

5.Het platform worden met hoge lak glijden, met vernis, de maïs gat zakken glijden.

De bouw van maïs een zak.

Elke zak van maïs gat zal uit twee stukken hout, het creëren van ten minste een 6×6 michael kors inch Square werd 2 koppen maïs eten.Moet ten minste acht in een zak

1.Met weefsel twee fastener (beveel ik de eend, centimeter doek)

2.Met de hoek en naaien of hand gehecht “de veiligheid van de grenzen is een kleine opening blijven.Een naald stevig vast.

3.Het gebruik van een trechter, vullen de maïs (2 zakken veevoer zal dit leiden tot ongeveer 14 tot en met 16 gram)

4.De hand van de rest van de hechting van de stof te sluiten

5.Het gebruik van de stof in verschillende kleuren voor verschillende doeleinden (stel ik voor dat je het w michael kors eefsel, het is duurzaam en water)

Spelen.

1.Enkele of dubbele spel.Als alleenstaande, beide spelers met een afstand van de kant van de spelers, als twee van de andere teams, op afstand van elkaar.

2.Elke speler is in die vier zakken.Noot: als dubbelspel, tweede tegenstander van een platform aan de andere kant van de vier gelijke stemmen en, ten tweede, een concurrent van de andere kant platform gooien.

Dit bericht was geplaatst op september 4, 2015 en getagd als . Markeer de permalink als favoriet.