michael kors Hoe kan de nieuwe regels van d

Hoe kan de nieuwe regels van de lucht

Van Leah steakleu, commerciële 2.

Op 13 februari 2007: 58 uur edt

(Publicatieblad van de commerciële 2) vaste klanten Morgan denkt dat hij een nieuwe regels zijn nu boos, dragen de vloeibare afgelopen zomer uitbrak.Hij bevestigde wat verboden is, een tas ingepakt, en op een dag, hij sloeg een luchthaven te begrijpen, hoe lang duurt het om veiligheid.

Zeg hem dat een 2,5 uur wachten, hij verkort voor een vergadering, maar over 15 minuten door de rits. “Heb ik de hele tijd verspillen, Morgan klagen, glas maker verhoogde producten op het gebied van de manager.

In feite, van de veranderende regels tot instabiliteit van de veilige lijn, de stijging van de verloren bagage verslag, het luchtvervoer wordt steeds onvoorspelbaarder.En waarschijnlijk, blijft het daar.Gelukkig is er een slimme manier om de problemen in verband met de vermindering van de reis.We vragen een ervaren reizigers, ze aan te passen aan de recente moeilijkheden, en wat ze doen, is alles klaar voor morgen.Dit is hun beste voorstellen.

Ga de snelweg

Met elke nieuwe terroristische dreigingen, chaos, in de controleposten.Niet rond de X – Ray, maar je kan het proces te versnellen.In de eerste plaats de veiligheid van het vervoer, de controle van de website van de Raad regelmatig bijgewerkte lijst, wat mag en wat niet.

Je kan niet op de luchthaven van centrale controlepost, meestal is het dichtst bij de balie, om te voorkomen dat de lange lijn.De belangrijkste luchthavens als Dallas, Fort worth, Chicago, O ‘Hare luchthaven Newark, Paul, en andere mensen in de screening is vaak afgelegen of verschillende niveaus van de vrijheid.

Chicago , b michael kors logs, dacht dat hij z ‘n gemiddelde wachttijd op O’ HARE tot twee minuten na beëindiging van de massa ‘s zijn, door middel van een luchthaven van de drukste gebieden te vinden, een lege screening van ongeveer 100 meter.

De strijd van de uitbesteding van bagage

Je kan niet je bagage achter, maar je kan laten worden van de problemen van anderen.Al veel geschreven over de deur naar de bagage.De hoogste prijs, maar wat doet het niet boven je budget.

60 dollar elk, bagage rechtstreeks uit je deur zakken, ten minste drie uur geleden vertrokken, je instapkaart, controleer je bagage, je vlucht halen de bagage, en biedt het naar je bestemming.De stad.Luggageexpress zal het verzamelen van uw pakket, het pakket op het gebied van vervoer, en stuur ze naar je bestemming.

, CEO hwm, Florida is een dealer, luggageexpress betaling van maximaal 15 995 dollar per jaar van de overbrenging, of elke 66 dollar. “Ik vindt het niet erg als de verpakking moet een beetje vroeg, extra betalen als ik weet dat ik kan tijd bewaard in de bagage van Shotton fuld, “zei.

Heb je nog te duur?Probeer goed ups.Excursion, Gary Cohn, organisch voedsel producenten natuurlijke waarde Voorzitter, slechts voor 20 dollar heeft ups van schepen. Een kleine doos met make – up en kleding veranderen.

De nieuwe regels van TSA zei dat je met een kwart van de grootte van de doorzichtige plastic zakken gevuld met 3 liter fles scheerschuim en andere goedgekeurde vloeistof.Maar een kwart van de verpakking is niet groot, tsa gewaarschuwd dat sommige projecten, zoals contac michael kors tlensvloeistoffen, zal de behandeling van de zaak.

Waarom niet de problemen te voorkomen?Nu veel luxe hotel gasten zakken, zoals tandpasta, deodorant, scheerschuim, haarlak fundamentele dingen, en zoutoplossing.(bel je hotel vinden die de projecten niet beleefd.) is de fantasie van je favorieten thuis, maar je blijft wel verse.

De adviseur zei Austin, een hotel of zelfs de vaste klanten opslag van cosmetica bezoeken.Je kan ook gewone persoonlijke hygiëne producten overschakelen op de vaste versie.Ademhaling en vocht met de handdoek is een duidelijk alternatief, maar een bescheiden waren, zoals tandpasta, deodorant kristal steken, poeder, scheren of shampoo, zeep, en artikel kan ook haar gel.

Geniet van de elite van belangen

Iedereen weet dat de passagiers en de status van de wind door de elite van de veiligheid van de passagiers op de stimulering van de andere.Maar in veel luchtvaartmaatschappijen, waardevolle klant krijgen ook “prioritaire” etiket op de bagage dus eerst naar de draaimolen.Als een vooraanstaand lid van de chaos toesloeg, moeten rechtstreeks naar de VIP kamer van luchtvaartmaatschappijen, waar ze vaak te vinden, voedsel en particuliere werkplekken, met gratis computers, telefoons en snelle toegang tot internet.

Als je het nog niet opgenomen in dit jaar, is er nog hoop.2007, American Airlines, je zou laten kopen (openbaarmaking van een nog niet de som van de h michael kors oogst michael kors e positie dat je, als je het mij vraagt, American Airlines, kan je alle voordelen van platina

Dit bericht was geplaatst op september 4, 2015 en getagd als . Markeer de permalink als favoriet.