michael kors Hoe is je bagage verliezen en

Hoe is je bagage verliezen en CBS in Boston.

Dit artikel is van

Deze dagen, hoewel luchtvaartmaatschappijen verlies van bagage, mensen (met inbegrip van de afhandeling van bagage rapporteur) nog steeds aan het stelen.Ja, het is klote.Dit is de reden waarom in de ontwikkeling van Air France en KLM vorig jaar twee helpen voorkomen dat de bagage worden opgeheven, gadget.

Met het oog op het gebruik van flyingblue met je smartphone app synchronisatie, het is een leuk etrack baken, bent u van plan je vlucht je in je bagage naar het vliegveld, eenvoudige lojack.Vanaf daar kan je in je zak rond de aarde, blijven precies waar het label van de zetel ter geruststelling.

ETAG, aan de andere kant, is een etiket op de verpakking van bagage in plaats van de route van etiketten.Omdat het een elektronische (of ee michael kors n van je mobie michael kors le telefoon, je hoeft niet naar de zak) per vlucht informatie automatisch wordt aangepast.Nog beter, als je een e niet onderzocht in je kofferbak.Nee, je heb het pakket snelle daling in de luchthaven, koffie of bier.

Die apparatuur wordt apart verkocht, super anale passagiers kunnen dragen en het gebru michael kors ik van ETAG houdt. En etrack samen.Het gevoel van veiligheid en Uber folders, kan zelfs het gebruik van apparatuur en follow – up van de bagage is, ervoor te zorgen dat niemand is hun favoriete vrijetijdsbesteding sweatsedo weg.

In verband met de toekomst van de JET: alleen de stoel bij het raam

Etrack ETAG en zal op de markt worden gebracht, aan het eind van dit jaar, maar je kon zien hoe knap in deze video w michael kors erk.

Dit bericht was geplaatst op september 4, 2015 en getagd als . Markeer de permalink als favoriet.