michael kors Hoe het zoveel mogelijk beperk

Hoe het zoveel mogelijk beperken van plastic afval en het gebruik van herbruikbare plastic zakken.

Het gebruik van deze video tutorial voor het creëren van een hand met een plastic zak.

We moeten echt met die plastic zak iets doen, het zal de vernietiging van de natuurlijke.

Dus, eerst gaan we op de bodem van de zak.Probeer de grootste zak intact.Ten tweede, het handvat, omdat ze moeilijk van ijzer.Nu michael kors hebben we een rechthoekige tas.Gooi het eruit, het michael kors laat de inkt heeft zo een puinhoop.- twee keer en nog meer zakken doen.

Nu is het klaar voor een proces.Het pakket van twee stukken stof gebruikt vetvrij papier dekken.Ijzer.

Kijk naar deze les leren hoe je de sjaal laten katoen van herbruikbare tas.Alles wat je nodig hebt is 2 tulband, naaigaren, naaimachines, schaar, en een stift.Dit is een grote, mode gaan winkelen en vermindering van de plastic zak.Kijk deze video, kun je de herbruikbare tas in de stijl van de aarde te redden.

Makkelijk om katoen de tulband geen patroon.

Mijn moedertaal is niet in het Engels, als je geen verkeerde woorden of zinnen, mijn fout te corrigeren in uw opmerkingen.

De teksten?

Zannalee remake van remodelplastic tas plastic zak verbod de bedreigingen aan de rand van de afgrond.Californië is de goedkeuring van een verbod, in 2012 in werking treedt, andere lidstaten hebben ook een verbod op dezelfde, met inbegrip van Oregon.

Het is gerecycled plastic zakken, als je dat kunt doen, het minste wat je kunt doen vo michael kors or hun eigen gebruik van deze grote als een houder voor controle.Het is misschien niet de meest mooie mensen, maar zeker werk kan afmaken.Het eenvoudige, ziet eruit als een grote commerciële schaal envelop.Controle van de noodzakelijke posten als volgt.

De netten met een plastic zak, je moet het volgende: butaan fakkels of kampvuur, draaibanken, spijkers, en een plastic zak.

Het gat moet 2 mm of minder.De verwarming van de draaibank.De plastic zak en een vliegtuig en de bescherming van het oppervlak.In een plastic zak die verwarming op de draaibank.Probeer het op een rij, maar niet te dichtbij of overlappen.Overlapping zal lei michael kors den tot meer gaten.Bovendien oppassen dat het dia ‘s, dit zal leiden tot een grotere kwetsbaarheid.Controleer de grootte van het gat.Als er een te grote gat, en dan kan je het herstellen van hun gebruik van de plastic.

Dit bericht was geplaatst op september 4, 2015 en getagd als . Markeer de permalink als favoriet.