michael kors Hoe het maximaliseren van de b

Hoe het maximaliseren van de bloemen je cadeau van tule lint

Tulle lint om je geschenk, vooral als je weet hoe gebruik te maken van hun potentieel.Als je op zoek bent naar je cadeau betreft, tule lint bloemen kan je een goed idee van je gave kan worden verpakt in een specifieke thema ‘s.Dus, dit om u te voorzien van verschillende tule lint met bloemen in plaats van een typische binnengebracht.Het volgende dat je vertellen hoe optimaal gebruik te maken van de zijden lint toe te voegen aan de bloemen.

Met bloemen tule lint, in pure witte doos of verpakkingen.Dit brengt een witte sluier tussen de mooie bloemen ontwerp een goede vergelijking.Als je een gewone gekleurd papier zoals wit of lichtgeel, kan michael kors worden beschouwd als je bloemen tule linten geschenken.Tule, zoals het oranje en groen of blauw glitterende tule. Je kan worden gebruikt voor een pakket van tule of andere saaie papier.

Als je de verpakking rond of in de vorm van giften, zoals de fles of manden, kun je de bloemen van tule lint nog zachte aanraking cadeau als geheel.Een fles wijn of champagne, je hebt een vlinder in flessen met bloemen tule lint centrum.In combinatie met de kleur blauw weefsel als een luipaard. Groen.In de mand van de omstandigheden, kan het een inrichting als de boog in de hoek van de mand, of met een appel luipaard print van de bodem op de Top van de mand van de mand.

Wanneer de verpakking van geschenken, gebruik een flash tule technologie zoals goud of rood lint met donkere of de structuur van het papier heeft een schril contrast en geschenken met effect.Ze staan in de omgeving van wat meer zien.

In combinatie met de roze chiffon en oranje samen om een haarbal, snoeien in de omvang, past in een cadeau voor je.Verdere tule en rijk, kun je ook de toevoeging van twee kleuren van de gift van papier michael kors , zoals de roze en rood licht gele chiffon.Deze materialen in een rechthoek, de omvang en de vouw ze boven het andere.Laat de donkere kleur rood en geel op deze stapel chiffon.De aanpassing van de rand, Opgevouwen als een accordeon, heen en weer.- hoeveel is je besluit.D michael kors e volgende stap, zal de voltooiing van de central michael kors e in het midden gevouwen, touw, om de veiligheid te garanderen.Nu, in het kader van het einde van de schaar te gebruiken… Om een blaadje vorm.Trek de halve cirkel met een rand.Tot slot, een te laag zorg van elke lagen tule, begin dan bij elk stukje papier.Herhaal de kromming. Aan de andere kant van die voldoende is om tot de bloem in de vorm van fluffy.

Deze voorstellen betekent niet dat de enige methode, en zo zijn er nog vele andere methoden en stijl, je kan de vrijheid van onderzoek.Wie weet krijg je meer rassen en creativiteit, de tips.Voel je vrij om te proberen je eigen stijl en je naar de bloemen en het ontwerp van tule lint.Een pure plezier!.

Dit bericht was geplaatst op september 4, 2015 en getagd als . Markeer de permalink als favoriet.