michael kors Hoe de natuur om de donkere kr

Hoe de natuur om de donkere kringen onder de ogen.

Zeg niet circlesdark kringen onder de ogen van duisternis is voor velen van ons een probleem.De huid rond de ogen niet klieren, is zeer delicaat.De meeste cosmetica bedrijf speciale zalf, om voor deze aspecten en een speciale behandeling, Sharon.De ogen en de speciale behandeling van de zalf hebben één ding gemeen: ze zijn vaak zeer duur.Soms, make – up en niet meer kunnen bevatten. Om het probleem van P – hydroxybenzoaten,

In feite schadelijk is voor de huid.

In de ogen van de zwarte ogen tekenen van gebrek aan slaap en druk.Maar er zijn ook factoren, zoals voeding, genetische, leeftijd, milieu en voeding.

Het gebrek aan sl michael kors aap en de druk is de meest voorkomende factoren, is het van essentieel belang dat je genoeg slaap.De druk zal ook van invloed zijn op de huid en michael kors de druk van de spanning in de periode van verlies, is een van de tekenen van armoede in gezondheid.

De UV – straling van de zon zal rond de ogen, zwarte ogen, en de bescherming van deze delicate gebied en naar de room met vrijdag bijdraagt tot de bescherming van de huid.

Hoe een einde te maken aan de zwarte ogen

De zwarte oog kan van worden, maar misschien moet je proberen een of meer daarvan.

1) in de eer michael kors ste plaats om ervoor te zorgen dat je genoeg slaap krijgt, en elke dag oefenen.Slaap en de beweging zal bijdragen aan de verbetering van de huid van bloed en zuurstof.

2) met een zeer zachte ogen je make – up.Op zoek naar een wezen met k michael kors omkommer reinigingscrème is een goed idee.

3) de kamille kamille water is een vriendelijke dokter, kan de huid in tijden van spanning.Dit is een verse bloemen of kamille thee, katoen zachtjes in, van toepassing op de regio ‘s.Om ervoor te zorgen dat je niet in de ogen wrijven regio ‘s onder de huid omdat dit kan strekken en trekken.Of je kunt van katoen, wol in een gesloten en 10 minuten rusten.Dit is een zeer goede behandeling en grote zakken onder de ogen.

4) de behandeling van Cool komkommer komkommer in de ogen is een zachte behandeling. Het is een soort corrigerende maatregelen, dit is een beproefd en getest.

5) tomatensap is omdat het de huid goed kan worden toegepast op de weg, katoen, ongeveer tien minuten.

(6) om ervoor te zorgen dat je eten dieet is goed, met inbegrip van vers fruit en groenten en fruit.Soms als je een donkere kringen onder de ogen, een mini – dagelijks helpen afkicken.Het is heel makkelijk.De dag begon je fruit eten, dat is veel vloeistof.Als je de eerste maaltijd, je lichaam de kans krijgt, zachtjes wakker en was alle accumulatie van toxines.

7) vitamine A – bekend als de huid van een vitamine Supplement vitamine, maar alleen in de korte tijd die, omdat de vitamine C is opgeslagen in het lichaam.Als je een blauw oog, dan moet de wortels eten omdat ze met bèta – caroteen en caroteen omgezet in vitamine D in het lichaam.Kun je het veilig gebruik van vitamine A voor aanvullende 5000 ie per dag drie maanden om een einde te maken aan de problemen van de puist, dit is een zeer effectieve behandeling.

Als we meer tijd doorbrengen in de zon, onze huid is zo belangrijk, schade aan de huid wordt meer en meer in het algemeen.Bij de behandeling van een blauw oog was, probeerde om goede kwaliteit van slaap, en met een therapie om de situatie te verbeteren.

Hoe hun kamille, het is makkelijk om eigen kamille.Je kan het gebruik van kamille thee of verse bloemen en bladeren.

Dit bericht was geplaatst op september 4, 2015 en getagd als . Markeer de permalink als favoriet.