michael kors Hoe bewegen in een aquarium.

Hoe bewegen in een aquarium.

Hoe dan ook, als het zover is, wat gebeurt er?Zorgvuldige planning is de sleutel tot succes in een aquarium.De volgende stappen zal je vis in de nieuwe omgeving veilig naar de beste kans.

Stop die een paar dagen geleden voor je acties.Maak je geen zorgen, je vis niet sterven van de honger.Dit zal het spijsverterings systeem om te voorkomen dat de vis in de verontreiniging van het water veel vis in beweging kan leiden tot een overschot van afval als benadrukt.A michael kors fvalwater Afvalwater naar water in de zuurstof.

Klaar voor een schone plastic van een passende omvang koeler.Je krijgt water en de vis in de zak koud, dus kan je garanderen dat alle vis is er ruimte genoeg.Je moet voorkomen dat er een tas, dus proberen een voldoe michael kors nde grote op de vloer.Indien nodig, een extra koeler.

Klaar voor wat zakken, voor het overbrengen van vis.Elke zak hebben afgesloten, kan een verzegelde zakken of normen verpakt in plastic zak afgesloten.De winkel is een goede bron voor deze soorten, de zak.Misschien wil je er een extra zakken, kan worden gebruikt voor de verpakking van, zoals je het filtermedium, gunstig zou zijn voor het vervoer van water uit de tank.

Als het beweegt, beweegt de plannen in het aq michael kors uarium.Leg de vis in de zak, iedereen of scholen in z ‘n zak.Elke zak moet voldoende water, zodat de inwoners van volledig ondergedompeld in die zak op de vloer van de koeler.

Uit je filtermedium uit de media, en plaatste het in haar tas, het water uit het aquarium.Om zoveel mogelijk van de rest van de zakken vullen.Dit blijft een aantal nuttige bacteriën.Zet de tas in de koelere vis.De groei van bacteriën in de media, maar ook in de bacteriën met planten en grind (met name als je de filter is gebaseerd op het grind vormen), dus misschien moet je gebruik maken van dezelfde procedure je tank decoratie.Als de bacterie in het water, de bacteriën dood gaan, zodat ze in het water.

Helemaal leeg aquarium en van het veilig verpakt.

In de loop van de beweging in je, proberen om de temperatuur in de lagere temperaturen.Als de michael kors temperatuur buiten koud, kan helpen de hete pakken.In de uit de zon blijven Cool.Als het mogelijk is, zoveel mogelijk te voorkomen dat slapen in de auto.Als je het in een nacht samen geweest met je Cool.

Als de reis op lange termijn (meer dan een dag of 2), moet worden aangevuld met zuurstof je tas.De snelste manier is open de zak om nieuwe lucht afgesloten voordat ze weer.Als je een zuurstof – pomp, pomp of een aquarium en een aantal luchtvaartmaatschappijen in de leidingen, het zou nog beter zijn.

Als je je bestemming bereikt, zo snel mogelijk een je aquarium.Met de nieuwe airco vol water en laat het, filter (en je red filtermedia) en de verwarming werkt voor een lange tijd, om ervoor te zorgen dat hun normale functie.

Langzaam laten vissen.En die zak in de tank van ongeveer tien minuten, om de temperatuur van het water te compenseren.En dan, open de zak, en van nieuwe tanks met een glas water in elke zak vol.Dit is een paar keer in vijf of tien minuten.

De oude en de nieuwe water in combinatie met de vis in de zak.Als ze ziet er gezond uit, ze in de nieuwe tanks.Als ze draaien of de lucht, schenk wat water uit de tas en het volgen van het aanpassingsproces weer.

Een paar weken geleden, zorgvuldig onderzoeken en testen van vis en water.De ideale situatie is, heb je al een filter, het mogelijk zal maken de overdracht van een aantal nuttige je bacteriën van het oorspronkelijke standpunt naar de nieuwe tanks, maar je kan ook rekening worden gehouden met de chemische zoals bio – spira ter bevordering van het verkeer met je tank.

Dit bericht was geplaatst op september 4, 2015 en getagd als . Markeer de permalink als favoriet.