michael kors De internationale vluchten

De internationale vluchten

Voor degenen die in de internationale reizen, man, je kan met mij delen met je bagage?Ik ga kopen voor mijn man op de bagage en hun nieuwe kerst las ik op de beperking van de omvang van de kleinere internationale vluchten en in onderzoek.De binnenlandse lijkt in 45 cm (21x14x9), maar dit is echt, internationale vluchten moet worden beperkt tot 42 inch (19x14x9)?En je gedachten in de draaiende wielen in wielen uit te breiden en te grote tassen niet voor integratie aan beide zijden van de koffer?Het ziet er uit als de draaiende wielen zou manipuleren gemakkelijker dan in?Bedankt voor je advies.

Na een uitvoerige meting en compromissen, en ik kan zeggen, er zijn een paar bagage vak zakken, geschikt is voor alle luchtvaartmaatschappijen van de grootte, maar als je wilt dat een sporttas stijl, het is bijna onmogelijk om een wiel, en voldoen aan de minimale omvang, dat voor sommige luchtvaartmaatschappijen is de hele basis acht “.Ik heb een heel goed michael kors koop merk rugzak wielen heeft.De zachte kant pakket – is ook belangrijk, als we met de auto in een pompoen in een koffer in de kofferbak en starre dubbelzijdig mensen niet kan terugvinden.

Een mooie, dure maatregelen goed, maar met een gewicht van ongeveer 3,5 kg.Als gevolg van een luchtvaartmaatschappij met een minimumgewicht van vorm, niet meer met je spullen weg.

De laatste reis ik met een koffer, het werkt goed.Ik moet dragen camera oplader van 2,5 kg, en dan ben ik de vloeistof, boeken, bril ik interinstituti michael kors onele ook geregeld in de tas dragen.Nick is notebookcomputers, drugs en hij op de boot nodig, samen met z ‘n camera’ s, dit is niet zoals ik het zwaar of zwaar.Ied michael kors ereen terug, we zij michael kors n aan het dragen van een kan alleen in een aantal luchtvaartmaatschappijen is belangrijk.

Alanrow, wat ik wil zeggen is, vind je een draagbare zakken, maar geen beweging van de verpakking stijl, voldoen aan de minimum.Kunnen we de toeristische route zoals de Verenigde Arabische Emiraten en qantas (minimaal alle.De verrassing is) in een Ryan of Vueling en Alaska, zak, pak de meest genereuze van de luchtvaartmaatschappij moet ons pakket worden alle luchtvaartmaatschappijen.

Dit bericht was geplaatst op september 4, 2015 en getagd als . Markeer de permalink als favoriet.