michael kors De internationale mysterieuze

De internationale mysterieuze man

Vanessa in z ‘n ondergoed zag Austin, ik kan het uitleggen.Kijk, wat er gebeurd is, ik ben op zoek naar DR, en dan, ineens, deze robot schoonheid kwam, rook uit haar borsten.Dus ik denk dat ik werk mijn magie, hè?In het licht van hun magie.We hebben het kruis van de magie van landen, en hun hoofd exploderen.Je weet wel, die dingen.Ik eindigde in mijn broek, en [-]

Vergeef me dat ik zo onbeleefd.Ik niet, dat is mijn eten.Het is plotseling een begroeting, en nu is het weg.

– Austin proberen tegen robots schoonheid. Honkbal, koude douche, een koude douche nemen.[de robot meisje voor hem, en haar benen open. M michael kors argaret Thatcher naakt op een koude dag.Margaret Thatcher naakt op een koude dag.

Dames en heren, welkom in mijn schuilplaats.Ik heb hier, ik ben de meest dodelijke moordenaar.Maar ieder van jullie niet vermoord Austin powers.Het maakt me zo boos.Toen dr. Evil boos wordt, Mr boos.Als Mr. boos, mensen gaan dood.!

Waarom zou ik die idioot?!

Scott] [een van je en je huisarrest, meneer.Ik maak geen grapje.

Mijn verdomde been hier.

Mijn vader is de baas van een meedogenloze egoïstisch van lage kwaliteit en België slapen zoals ANALE SEKS.Mijn moeder is een 15 – jarige Franse prostituee genaamd chloe, zwemvliezen.Mijn vader geeft vrouwen brengen, hij drinkt.Hij heeft als hij de problemen van de uitvinding van het schandelijke verklaring.Hij zal de schuld van luie mensen.Alleen een genie zoals die van de algemene nadelen en gek van verdriet.Mijn jeugd was typisch.Zomers in Rangoon, rodelen.In de lente, dan doen we het vlees van het GLB.Als ik onbeleefd, ik heb geplaatst in een zak op reed.Een norm is.12 jaar oud, en ik kreeg mijn eerste assistent.Op de leeftijd van 14 jaar, een heet Vilma zoroastrische adepte m ‘n testikels.N michael kors iet echt. Wat als het scrotum.Verbazingwekkend.Stel ik voor dat je het proberen.

Wat een triest, oud en stijlvol.

Heren, dit is mijn kennis genomen van de Russische Republiek, kreplachistan, overdracht van de Verenigde Naties over de kernkoppen, in een paar dagen.Dit is het plan.We hebben de kernkop, we in de wereld van het losgeld.1 miljoen dollar.

– Scott, wie is die Austin. Ik heb de collectieve strijd, jij kleine klootzak.Ze michael kors i michael kors s brutaal.

Aan het eind van de film, dan laat ik je, Austin powers.De bevriezing van de hier verdomme, meneer.Het kwaad: de heren, welkom in mijn schuilplaats.Het is al 30 jaar geleden, maar ik kom terug.Behalve één klein foutje, alles is goed.Als gevolg van een technische fout in m ‘n ontdooien Mustafa, die in de loop van complicaties.

Mustafa: maar mijn ontwerp is perfect.

Dr. Evil: zie je wat ! Mr.

Hij vond nu Mr. []

Mustafa: maar, Dr. Evil, we kunnen niet het verwachte herstel van de complicaties van een kat.

Dit bericht was geplaatst op september 4, 2015 en getagd als . Markeer de permalink als favoriet.