michael kors De internationale modeontwerpe

De internationale modeontwerper Christian Audigier tot succes in ShopNBC.

Een serie “ShopNBC Christian audigier handtas” première van meer dan drie uur o michael kors p 16 maart 17 dollar.Christian audigier verschijnen ook slaan en het publiek via de ShopNBC “vandaag de hoogste waarde te geven.

Kortom, de verwezenlijking v michael kors an een verzameling van sterke prestatie in ShopNBC netwerk, met inbegrip van een verrader.Britt tas in zes minuten uitverkocht.ShopNBC optimale waarde op de dag van de première, Christian audigier landingsbaan reeks, drie kleuren bij de voltooiing van de wedstrijd verkocht om 10 uur en 4 uur.

“Ik bij het verzamelen van ShopNBC me naar een nieuwe mode bewustzijn van het publiek Avenue opgewonden en zei:” Christian audigier. “Ik geloof dat dit partnersc michael kors hap zal voor een breder publiek meer begrip en meer toegang tot mijn stijl en ontwerp. ”

We zijn erg blij met de succesvolle lancering van Ch michael kors ristian audigier handtas ShopNBC , “zeggen, mijnheer de ShopNBC.”De christelijke handtas weerspiegelt de glamour van Hollywood en de stijl van beroemdheden, onze cliënt wil.Ik ben blij dat we in staat om de passie voor christenen en leven van de klant, de klanten, ze gelukkig maakt, terwijl die van grote waarde zijn.

Dit bericht was geplaatst op september 4, 2015 en getagd als . Markeer de permalink als favoriet.