michael kors De internationale met voedsel

De internationale met voedsel en drank.

Het nieuws navbartwenty zeven Schotse bedrijven hun goederen in Schotland Booth in de internation michael kors ale voedselbeurs Docklands uitblinken in Londen.

Een derde is de tentoonstelling in specifieke gebieden, en naar verwachting zal het aantrekken van ongeveer 25 000 bezoekers van over de hele wereld.Er zijn ongeveer 1350 bedrijven met voedsel en drank op producten uit de 43 landen.

Producten met inbegrip van aanvullende een g michael kors ezonde keuze SAP, unieke sandwich met vis van hoge kwaliteit en met een nieuwe smaak van water alle toegevoegde waarde, voldoen aan de eisen van de markt.

Als Walker, met inbegrip van koekjes en Baxter van de exploitanten als goud door kleine regionale producenten, chocolade.

In Schotland hebben aangetoond dat het leven in de afgelopen 14 jaar.De nieuwe tentoonstelling: Tunesië, met inbegrip van Zwitserland, Ecuador,, Argentinië en Thailand

In Londen, minister van ontwikkeling van het platteland Ross finnie zei:

“De Schotse uitvoerende agentschappen is gewijd aan de producenten en verwerkers en samen te werken aan het vergroten van de waarde van de productie van Schotland.

“Hier vandaag laten zien van de Schotse bedrijven biedt een uitstekend voorbeeld, om tegemoet te komen aan de vraag naar prod michael kors ucten van hoge kwali michael kors teit op de markt.Dit is de sleutel van de welvaart en de duurzame ontwikkeling.

“Deze bedrijven blijkt dat we kunnen doen om de leidende concurrenten.Ik heb in de bevordering van de productie van vandaag zag ik in Schotland en laten zien dat we zullen blijven werken aan de verbetering van de normen en onze persoonlijke gegevens op het Europese toneel. ”

Sinds 2001 is voor het verkrijgen van subsidies, de Schotse uitvoering van een totaal bedrag van meer dan 45 miljoen ondernemingen in de verwerking en de afzet van levensmiddelen door middel van programma ‘s en de ontwikkeling van de markt en programma’ s.

Dit bericht was geplaatst op september 4, 2015 en getagd als . Markeer de permalink als favoriet.