michael kors De internationale fabrikanten,

De internationale fabrikanten, de werknemers een boete

De bouwsector is een van de grootste producenten in de wereld werd een boete opgelegd van werknemers na de lijm, stierf toen hij werd gepakt in een truck om vrachtwagens in Halesowen.

Andrew Davis, 43 , na het incident in het station in het bedrijf van de ijzer – en staalindustrie Park Road, op basis van 1 juli 2010 in de dood.Hij is een machine om leeg, het gebruik van een heftruck zal een springt, en dan gaat de overdracht van de inhoud in een tas, er is een kooi zakken.

Het Hof van Justitie vandaag Wolverhampton (5 december) dat een chauffeur nodig om z ‘n auto is een auto kan in de laadruimte.In dezelfde tijd, Mr Davis verliet z ‘n vorkheftruck taxi en ga naar de vorkheftruck.

De vrachtwagenchauffeur 18 ton zware vrachtwagens ondersteboven, onbewust Mr Davis in de vrachtwagen achter de vrachtwagen en een stop op de vorkheftruck kooien.Z ‘n hoofd worden gekozen in de vork, dood hem.

Een dienst voor gezondheid en veiligheid (HSE) uit het onderzoek bleek dat de aanzienlijke tekortkomingen op het gebied van de veiligheid, de HSE vond ze niet volledig isolement van voetgangers en voertuigen met het oog op de organisatie van, het toezicht op en het beheer en de werking van hun vervoer station.

De tuin geen definitie van routes of op de grond en in de tuin, geen teken van de sport geen fysieke beperkingen.

Een systeem ter beperking van de beweging van het voertuig, zodat alle bestuurders op aankomt de sleutels geven, maar dit is niet van toepassing op alle voertuigen.

Het bedrijf is dat het Verenigd Koninkrijk op het gebied van het vervoer van michael kors de risico ‘s van een lage prioriteit, ondanks de onafhankelijke verslag over veiligheid, vertel ze het tegenovergest michael kors elde.

De onderneming staal Road, Halesowen, schuldig aan het overtreden van artikel 2 (1) en 3 (1) van de gezondheid en de veiligheid op het werk, enz. Werd een boete opgelegd van in totaal 173332 gedrag.Het bedrag zal worden betaald op een later tijdstip bereikt.Na de hoorzitting gezegd dat de veiligheid in de inspecteur zei:

“Het bedrijf vele gebreken heeft geleid van de gezondheid en de veiligheid van deze tragische gebeurtenis, Mr Davis niet onnodig het leven verloren.

“De beweging van het voertuig is duidelijk op de jaren van de risico ‘s.

“Op de lange termijn van de onderneming, de mislukking van het systeem, de volledige beoordeling van de risico ‘s en het nemen van maatregelen om ervoor te zorgen dat voldoende controle en beheer van de risico’ s van het vervoer vormt geen code voor de veiligheid van de mensen hebben.

“Sinds na de dood van Mr. Davis, heeft het bedrijf de uitvoering van een doeltreffender controle van de beweging van het voertuig, de beperking van het verkeer van voertuigen in de tijd en de installatie van een voertuig van het toezicht op de uitoefening van de Marshal.

“De heer Davies lopende acties nu ook andere voertuigen in de weg.”

Davis, de moeder van Albion, toegevoegd:

– zijn dood gevochten, Ik verloor mijn jongste dochter, Joyce, slechts 36.

“Het is moeilijk uit te leggen wat ik voel de pijn, verdriet en woede.De ouders denken nooit dat ze een beter leven dan haar eigen kind.

Andrew is een goede jongen, z ‘n hart zit op de juiste plaats, hij houdt van z’ n werk.

Hij hield van vissen op h michael kors et strand in Noord – Wales, dit is z ‘n passie.

“Ze moeten passende procedures worden de veiligheid van de chauffeurs van zware vrachtwagens, mensen achteruit, dan zou dit nooit gebeurd zijn.

“Ik soms naar de tuin te kijken, in de hoop dat ze, michael kors net als in het verleden gaan voordat ze op de weg.Ik zal nooit laten we z ‘n zoon verliezen. ”

Noot van de redactie:

2.2 (1), hygiëne en veiligheid op het werk: 1974 landen moet elke de verantwoordelijkheid van de werkgever om ervoor te zorgen dat in alle werknemers in redelijkerwijs haalbaar is, de gezondheid, de veiligheid en het welzijn van dieren.3 (1), hygiëne en veiligheid op het werk, enz. In 1974 een nationale verantwoordelijkheid: elke werkgever moet zo snel mogelijk de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de in het redelijkerwijs mogelijk is om redelijkerwijs haalbaar is, en niet de getroffen mensen en ze dus niet blootgesteld aan de risico ‘s voor de gezondheid of de veiligheid.

Dit bericht was geplaatst op september 4, 2015 en getagd als . Markeer de permalink als favoriet.